Plastic tas

🇬🇧 Gemaakt in het VK - Wereldwijde levering 🌎

Natuurlijke, ongecompliceerde huidverzorging die werkt. Veganistisch, wreedheid-vrij en zonder zorgen.

👋 Hé van Freddie en Emily!
We geloven dat wanneer je goed bent voor je huid en het voedt met de beste ingrediënten van de natuur, je huid de gunst zal retourneren en goed voor je zijn. Klinkt eerlijk genoeg, toch?

Geïntimideerd door de verbluffend MUMBO JUMBO, en gefrustreerd door de verborgen gifstoffen en twijfelachtige ingrediënten, hebben we besloten dat er een minder gecompliceerd pad naar een gezonde, gelukkige en gloeiende huid moest zijn.

We werden geïnspireerd om de saaie te veranderen tot heerlijk, want waarom kan je niet voor je huid letten?!

We gingen op een wilde reis om effectief te creëren, gemakkelijk te begrijpen 100% veganistisch & wreedheid-vrije producten verpakt met skin-boosting biologische botanicalen. En zacht genoeg om zelfs de meest gevoelige huid niet boos te maken.

Onze plantaardige formuleringen combineren een alfabet van vitamines, mineralen en antioxidanten die essentieel zijn voor het optimaliseren van de gezondheid en vitaliteit van uw huid. Ze zijn ontworpen om je schone schoonheidsroutine te ontstraden en te vereenvoudigen, terwijl je gloeiende resultaten levert om je te helpen je best te voelen.

Skincare moet een ontspannend deel van uw dagelijkse zelfzorgroutine zijn, zonder dat u zich zorgen maakt over nasties die in uw producten verbergen.

We richten ons op pure en veilige ingrediënten van Moeder Aarde en nemen nooit mogelijk schadelijke toxines of chemicaliën op in een van onze producten.

Geen parabenen, sulfaten, ftalaten, propyleenglycol, minerale oliën, kunstmatige geur, aardolie of triclocarban.

Gemaakt met een stel liefde in het Verenigd Koninkrijk, onze producten volgen starre EU-normen voor gezondheid en veiligheid, waar meer dan 1.300 toxines en twijfelachtige chemicaliën zijn verboden.

We dromen van een schoonheidsindustrie zonder oordeel, waar het volgen van je gelukzaligheid en het vinden van wat voor jou werkt de norm. We geloven in het omarmen van je natuurlijke schoonheid en die er goed uitzien en je best voelen, moeten hand in de hand bestaan.

We streven ernaar om de wereld een betere plek te verlaten dan we het hebben gevonden. Voor ons betekent dit een boom planten voor elke bestelling om koolstofemoten te compenseren, met behulp van recyclebare verpakking met lage afval, en zo blijft als milieubewust mogelijk in onze bedrijfspraktijken.

Bewust Cosmetica

Geen van onze ingrediënten zal ooit dierlijke bijproducten bevatten.

Gegarandeerd om nooit dier testen op elk punt van productie op te nemen.

Altijd geformuleerd zonder bekende chemicaliën of bekende toxines.